New York Fucking City

mandag den 4. oktober 2010

Tattoos! hot or not?

Tatoveringer er egentlig blevet ret moderne. Jeg synes, det er super cool, men om jeg tør få lavet en selv, det er et spørgsmål?
Jeg elsker de små tattoos Freja Beha og Medina har. Det er på en rå, men stadig meget uskyldigt og det er det, jeg godt kan lide ved de små tatoveringer.
Miami Ink der kører i tv, synes jeg er rigtig fedt at se, men de laver dog de lidt mere overdrevene tatoveringer, men stadig det er super nice!!

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle inspirerende billeder!

  kig forbi min blog:
  www.joannanielsen.blogspot.com
  - og evt. bliv fast læser ;)

  SvarSlet
 2. Jeg synes altid man skal se sig selv i det lange løb med den tattovering man vil have lavet. Men det er selvfølgelig op til en selv. Det ville være træls at sidde om 20 år og fortryde man ikke fik det lavet, hvorimod jeg tror ærgelsen ved at man fik det lavet er mindre. Forresten, super cool person Sarah :-)

  SvarSlet
 3. jeg synes det er for nice! men man skal tænke på om man også vil være glad for den om længere tid.. der findes så uendelig mange smukke tatoos :-)

  SvarSlet
 4. Jeg synes de er alt for fede!! Jeg har selv overvejet den slags tatto rigtig længe, så de er helt klar hotte. Udover det, rigtig cool blog, er fast læser. Evt. tjek min ud.

  //Stephanie http://stephanieskram.blogspot.com/2011/11/gonna-love-it.html

  SvarSlet